Search

Charity Run ‘Varen voor Autisme’

Datum/Tijd
27/09/2020 11:00 - 18:00

Locatie
Breskens en Vlissingen

Categorieën


Aan alle RIB GEMINI owners en andere coole RIB-fanaten

Op voorwaarde dat de Corona-maatregelen het toelaten, gaan we doen wat we het allerliefst doen, nl. varen in onze RIB!

We varen uit om 11 uur op zondag 27 september 2020 vanuit Vlissingen en Breskens en ontmoeten elkaar op de Westerschelde om 12 uur. Van daaruit vertrekt de trip (route volgt). Wees dus op tijd aan de slibway. Je RIB moet perfect in orde zijn. Liefst 6+ m met 140+ pk. We varen langsheen de Belgische kust.

Heb je geen RIB en wil je dit event niet missen, novi marine biedt 12 plaatsen aan op hun GEMINI RIB (zie foto). Het aantal plaatsen is dus beperkt.

We koppelen het aangename aan het nuttige: het wordt een charity run zoals we nog nooit zagen. We vragen een bijdrage per persoon die naar de vzw (stichting) ‘Varen voor Autisme’ gaat. Uiteraard moet de eigenaar van de RIB (skipper) niet betalen.

Voor alle duidelijkheid, het is géén race.

Toon je goeie hart en be part of the experience. Stay tuned voor meer details!

Ben je niet te stuiten, schrijf je hier meteen in.

Reserveringen
Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname >>>
Je geeft hiermee de 'intentie' aan te willen deelnemen. Eens de finale datum meegedeeld is, kun je je deelname nog annuleren mocht dat nodig zijn.
€ 50,00
Meevaren met novi marine in een GEMINI RIB (zie foto) >>>
Arjen Maan, zaakvoerder van novi marine, schenkt het volledige bedrag aan Varen voor Autisme. Waarvoor hartelijk dank. Maximum 12 plaatsen zijn ter beschikking.
€ 50,00
Steunkaart >>>
Kun je er niet bij zijn maar draag je deze charity run een warm hart toe, steun Varen voor Autisme dan met een Charity Run-steunkaart. Hartelijk dank! En ik hoop dat je er volgende keer bij kunt zijn.
€ 75,00


Facebooktwitterlinkedinmail

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.