Search

Charity Run ‘Varen voor Autisme’

Charity Run

Datum/Tijd
27/09/2020 11:00 - 18:00

Locatie
Breskens en Vlissingen

Categorieën


Aan alle RIB GEMINI owners en andere coole RIB-fanaten.

Van zodra de Corona-quarantaine opgeheven is, gaan we doen wat we het allerliefst doen, nl. varen! We varen uit om 12 uur op een zondag vanuit Vlissingen en Breskens en ontmoeten elkaar op de Westerschelde. Van daaruit vertrekt de trip (route volgt). Wees dus op tijd aan de slibway. Je RIB moet perfect in orde zijn. Liefst 6+ m met 140+ pk.

Heb je geen RIB en wil je dit event niet missen, Novi Marine biedt 12 plaatsen aan op hun GEMINI RIB (zie foto). Dat aantal plaatsen is dus beperkt.

We koppelen het aangename aan het nuttige: het wordt een charity run zoals we nog nooit zagen. We vragen een bijdrage per persoon die naar de vzw (stichting) ‘Varen voor Autisme’ gaat. De vzw vaart in een GEMINI RIB gratis met gezinnen die te maken hebben me autisme …  Uiteraard moet de eigenaar van de RIB (skipper) niet betalen.

Toon je goeie hart en be part of the experience. Stay tuned voor meer details!

Ben je niet te stuiten, schrijf je hier meteen in. De datum is enkel richtinggevend op dit moment.

Reserveringen
Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname >>>
Je geeft hiermee de 'intentie' aan te willen deelnemen. Eens de finale datum meegedeeld is, kun je je deelname nog annuleren mocht dat nodig zijn.
€ 50,00
Meevaren met novi marine in een GEMINI RIB (zie foto) >>>
Arjen Maan, zaakvoerder van novi marine, schenkt het volledige bedrag aan Varen voor Autisme. Waarvoor hartelijk dank. Maximum 12 plaatsen zijn ter beschikking.
€ 50,00
Steunkaart >>>
Kun je er niet bij zijn maar draag je deze charity run een warm hart toe, steun Varen voor Autisme dan met een Charity Run-steunkaart. Hartelijk dank! En ik hoop dat je er volgende keer bij kunt zijn.
€ 75,00

PayPal neemt een percentage kosten af van jouw bedrag. Dat vinden we niet zo leuk. Gebruik PayPal dus enkel als je geen bankoverschrijving wil uitvoeren.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.