Wie zijn wij

MEET CHRISTEL EN KAREL

We zijn al ruim 40 jaar samen. Vele jaren geleden was ik een fervent sportzeiler en toen ik Christel leerde kennen, vielen we al snel voor een motorboot en wat later kochten we onze RIB. Deze was perfect voor ons gezin van 4 en later 6, toen de vriendjes eraan kwamen. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Het is een harde romp met tubes rondom. We gebruiken onze RIB nog steeds en houden ervan om tijdens de vakantie te varen in Zuid-Bretagne, Frankrijk. Al zijn we nog maar met 2 aan boord, het is en blijft nog altijd enorm genieten.

We namen al heel wat vrienden en kennissen mee om ze eveneens het varen in een RIB te leren kennen. Het was altijd een groot succes! Belangrijk is: wie je als passagier(s) aan boord hebt, bepaalt hoe je vaart.

Christel is onze penningmeester en ik ben de voorzitter van de vzw Varen voor Autisme. Christel heeft heel haar loopbaan als bediende op een boekhoudkantoor gewerkt. Daarmee is onze boekhouding in goede handen. Ze leest geen boeken maar verslindt ze.

Op LinkedIn vind je meer informatie over mezelf, mocht je dat wensen.

In mijn vrije tijd ben ik o.a. journalist en fotograaf. Ik test voornamelijk motorboten en schrijf artikels in het tijdschrift Varen. Daarbij schiet ik zelf de foto’s bij al mijn artikels. In het tijdschrift Nautica, publiceer ik centerfolds: foto’s van motorboten aller aard. Dit alles doe ik als Medianaut.

Hierdoor doe ik enorm veel ervaring op en vaar ik op verschillende plaatsen in Europa en Amerika. Heerlijk behalve dan dat Christel nooit mee op perstrip mag.

Mijn MacBook Pro en ik zijn onafscheidelijk. Ik bouw er websites mee, schrijf artikels o.a. voor het tijdschrift varen, test boten, bewerk foto’s met Photoshop en nog zoveel meer. Zalig!

MEET KATLEEN
Katleen is de secretaresse van onze vzw. Ze behartigt de administratieve kant en zorgt voor de logistiek.

Ze is al een hele tijd actief in de witte sector. Samen met Jim heeft ze een dochter, Juliette en een zoon, Cisse.

 

 

 

 

 

MEET ANNE
Anne is de ondervoorzitter van onze vzw. Ze vervangt Karel wanneer dat nodig is en zorgt er mee voor dat alles op wieltjes verloopt. Ze is mede verantwoordelijk voor onze website en foto’s.

Ze werkt in de zachte sector. Met Tijl heeft ze een zoon, Charle, en een dochter, Josefien.

 

 

 

 

 

 

avatar

Over de auteur

Karel Overlaet is a family man, Business Development Manager, creator of bingel (European market leading e-learning platform), owner of Medianaut, chairman Varen voor Autisme vzw (npo), nautical journalist and photographer, passionate about RIBs. karel@medianaut.be – Berchem – Belgium
Facebooktwitterlinkedinmail